One2Move

Inleiding

Mijn naam is Karin. Ik heb 8 jaar ervaring met het geven van verschillende groepslessen bij meerdere sportscholen, wat ik al die jaren met heel veel plezier heb gedaan. Wat ik het leuke aan lesgeven vind, is dat ik de mensen met plezier laat bewegen. Ik vond het echter tijd worden om iets voor mezelf op te starten. Dit jaar heb ik eindelijk de stap kunnen zetten en ben ik begonnen met One2Move. Vanaf mei 2018 geef ik iedere woensdagavond Zumba-Dance en donderdagavond Cardio Boksen (BBB) in het sportcentrum Blokweer.

 Ben je na het lezen van de informatie over de lessen nieuwsgierig geworden en lijkt het je leuk om een keer te komen kijken of een gratis proefles mee te doen. Je kan ons vinden door bij hoofdingang langs de trap te lopen en daarna links te gaan. Of… je kan natuurlijk ook de muziek volgen ;)

 

Aanbod

 Zumba-Dance (iedere woensdag van 19:15 – 20:15 uur)

Hou je van dansen en van Top 40 muziek? En ben je 14 jaar of ouder? Dan is deze les echt iets voor jou! We dansen van latin tot streetdance. Het leuke van de Zumba-Dance is, dat naast dat je ontspant en heel veel plezier hebt, het ook nog eens goed is voor je lichaam: Het verbetert je conditie, je stimuleert de vetverbranding en je wordt flexibeler.

Mijn motto is dat de mensen bij de Zumba-Dance niet alles perfect hoeven te doen, maar dat ze plezier hebben en uiteindelijk lukt het je toch om die ene dans onder de knie te krijgen.

 

Cardio-Boksen (iedere donderdag van 19:15 – 20:15 uur)

Ben je 16 jaar of ouder, lijkt het je leuk om verschillende bokstechnieken te leren, aan je conditie werken of wil je na een lange werkdag je frustratie kwijt? Dan is deze les misschien wel wat voor jou! In deze les train je verschillende spiergroepen. Dit doen we door te sparren in groepsverband, maar ook je billen, buik en benen te trainen door middel van verschillende oefeningen. Door deze les train je ook je snelheid en je coördinatie. Let op: Cardio Boksen is geen traditionele boksles. Je traint dus niet om uiteindelijk in een boksring te staan.

 

Foto Album

Foto bij One2Move
Foto bij One2Move

Facebook