Spelregels zomerpaspoort

Spelregels zomerpaspoort

Hoe doe je mee?

Om kinderen van 4 t/m 12 en de jeugd van 13 t/m 18 jaar uit Alblasserdam een leuke, actieve zomervakantie te geven, is er een zomerpaspoort ontwikkeld. In samenwerking met verenigingen, stichtingen, sportieve- en creatievelingen uit Alblasserdam is er een activiteitenkalender samengesteld. De activiteitenkalender is per week en leeftijdscategorie terug te vinden op de website www.zomerpaspoortalblasserdam.nl. Zes weken lang, van vrijdag 7 juli tot en met zaterdag 19 augustus worden er wekelijks activiteiten georganiseerd. Uiteraard met het in acht nemen van alle wet- en regelgeving die op dat moment van toepassing zijn voor georganiseerde activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar.

Zo werkt het Zomerpaspoort

Er is een beperkt aantal Zomerpaspoorten beschikbaar. De aantallen zijn afhankelijk van het aanbod van activiteiten. Om iedereen zoveel als mogelijk gelijke kansen te geven voor het inschrijven voor activiteiten is er bij aanvang van het Zomerpaspoort een limiet van10 activiteiten per Zomerpaspoort. Om no-shows te minimaliseren kan je maximaal 2 weken voor aanvang van de activiteit inschrijven voor activiteiten. Vanaf zaterdag 1 juli start de inschrijving voor de eerste activiteiten. De grote activiteiten hebben een apart blok om in te schrijven en zijn een bonus. Deze hoef je niet op te tellen bij het maximaal aantal activiteiten van 10 en hiervoor kan je direct inschrijven op zaterdag 1 juli. Daarna gaan er iedere zaterdag activiteiten open voor inschrijving. Iedere maandag gaan er last-minute activiteiten online. Deze activiteiten hoef je ook niet op te tellen bij het maximum van 10 activiteiten. Voor deze activiteiten hoef je ook niet in het bezit te zijn van een Zomerpaspoort. Inschrijven voor de activiteit is wel verplicht en je bevestiging hiervan is je toegangsbewijs. Inschrijven voor een activiteit is alleen mogelijk bij de juiste leeftijdscategorie. Voorkom teleurstelling door je (klein) kind in te schrijven voor een activiteit die buiten de leeftijdscategorie valt. Wij stellen die in voor veiligheid en haalbaarheid van het uitvoeren van de aangeboden activiteit. Volg de Facebookpagina voor de laatste updates van alle activiteiten. Let wel, voor alle activiteiten vol=vol. Jongeren van 13 tot en met 18 jaar kunnen zich zonder Zomerpaspoort inschrijven voor de aangeboden activiteiten in de daarvoor bestemde categorie. Je fysieke paspoort is na je online bestelling en betaling op te halen in Cultureel Centrum Landvast. Neem hiervoor je bewijs van inschrijving mee. Je hebt je Zomerpaspoort voor aanvang van iedere activiteit nodig. Zonder Zomerpaspoort kan de toegang geweigerd worden.

Facebook

Volg de Facebookpagina van het Zomerpaspoort. Wanneer er extra activiteiten of plekken vrijkomen in de loop van de zomervakantie laten wij dat via dit kanaal weten. Je krijgt dan de extra mogelijkheid om je ook voor deze activiteit in te schrijven bovenop de inschrijvingen die je al gedaan hebt. Voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar is er geen maximum ingesteld voor het aantal activiteiten. Ook hier is inschrijven voor een activiteit wel een verplichting.

 

Spelregels

Om er met zijn allen een toffe en actieve zomervakantie van te maken, hebben we een aantal spelregels gemaakt, waarvan we het fijn vinden dat je ze kent!

• Het Zomerpaspoort dient volledig ingevuld te zijn met de gevraagde persoonlijke gegevens. Anders is het Zomerpaspoort helaas niet geldig als toegangsbewijs.

• Inschrijven voor een activiteit is verplicht. De bevestiging van inschrijving is samen met het Zomerpaspoort het bewijs van toegang tot de activiteit.

• Neem je Zomerpaspoort mee, zonder Zomerpaspoort kunnen wij geen toegang verlenen tot het terrein of gebouw waar de activiteit plaats vindt.

• Schrijf je alleen in voor activiteiten uit je eigen leeftijdscategorie.

• Volg te allen tijde de instructies op van de activiteitenbegeleiders van het Zomerpaspoort.

• Ga met respect om met de mededeelnemers en de vrijwilligers.

• De organisatie staat bij misstanden in haar recht om het Zomerpaspoort ongeldig te verklaren. Er volgt dan geen restitutie van de aankoop.

• Zorg dat je zelf wat te drinken en te eten bij je hebt. Het is niet overal mogelijk om een horecapunt in te richten.

• Bij het deelnemen van de activiteiten ga je ermee akkoord dat er foto- en/of video-opnames gemaakt worden ter promotie van het Zomerpaspoort die online of in print gedeeld worden. Mocht dit anders zijn, geef dit dan specifiek in het paspoort en bij aanvang van de activiteit aan.

• Bij inschrijving is er kennisgenomen van de AVG regels. De persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor deelname aan de activiteiten van het Zomerpaspoort. Hierna worden de gegevens vernietigd.

• Lees de aanvullende informatie van de activiteit vooraf goed door. Zo kom je niet voor verrassingen te staan bij aanvang van de activiteit.

• Deelnemen aan de activiteiten van het Zomerpaspoort zijn op eigen risico.

• Maak vooral heel veel plezier!