Zomerpaspoort

Inleiding

Voor de leeftijd 4 t/m 12 zijn de paspoorten uitverkocht. Voor 13+ kunnen er nog wel paspoorten worden aangevraagd. Deze zijn gratis op te halen in Landvast na het invullen van de aanvraag. 

Om iedereen zoveel als mogelijk gelijke kansen te geven voor het inschrijven voor activiteiten was er een limiet van 10 activiteiten. Vanaf vrijdag 16 juli mag je voor nog eens 5 activiteiten inschrijven. De online activiteiten worden onbeperkt en het eindfeest is een bonus. Dat wil je niet missen!

Veel Alblasserdamse partijen en aanbieders hebben weer een divers aanbod met uitdagende activiteiten uit de kast getrokken. Met dit Zomerpaspoort willen zij kinderen van 4 tot en met 12 jaar en jeugd van 13 tot en met 18 jaar uit Alblasserdam een leuke, actieve zomervakantie geven van zaterdag 17 juli tot en met zaterdag 28 augustus.

Aanbod

Om het Zomerpaspoort te realiseren hebben het ABC-team en Jeugdland Alblasserdam een stuurgroep opgericht. Deze stuurgroep bestaat uit ABC-team, Natuurlijk Alblasserdam, Scouting Alblasserdam, Jeugdland Alblasserdam, Speeltuinvereniging Kinderdijk, Kunstkanjers, Jeugd-Punt Alblasserdam en Landvast. Het doel is om samen met alle Alblasserdamse verenigingen, stichtingen, sportieve- en creatievelingen uit Alblasserdam kinderen en jeugd een zomerprogramma vol activiteiten te geven. Dit met het in acht nemen van alle wet- en regelgeving die op dat moment van toepassing is voor georganiseerde activiteiten voor kinderen en jeugd van 4 tot en met 18 jaar. Kijk hiervoor ook op onze Corona pagina.

Je fysieke paspoort is na je online bestelling en betaling op te halen in Cultureel Centrum Landvast. Neem hiervoor je bewijs van inschrijving mee. Je hebt je Zomerpaspoort voor aanvang van het terrein bij iedere activiteit nodig.

Informatie zomerpaspoort

Activiteiten 4 t/m 12 jaar

Activiteiten 12 t/m 18 jaar