Zomerpaspoort

Inleiding

Verkoop Zomerpaspoort van start   

Vanaf 25 juni 2022 zijn de Zomerpaspoorten weer online te koop. Het is inmiddels een blijvend en succesvol event. Dit jaar georganiseerd door het ABCTeam, met ondersteuning in de stuurgroep van Natuurlijk Alblasserdam, Scouting Alblasserdam en Jeugdland Alblasserdam. Samen met verenigingen, stichtingen en creatieve ondernemers uit Alblasserdam organiseren ze ook dit jaar weer het zomerevent. De gehele zomervakantie staat daarmee bol van de meest uiteenlopende activiteiten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en jongeren van 13 tot en met 18 jaar. 

Vanaf zaterdag 2 juli start de inschrijving voor de eerste activiteiten. Iedere zaterdag worden er vervolgens nieuwe activiteiten aangeboden. Om iedereen zoveel mogelijk gelijke kansen te geven, kan er vooralsnog per Zomerpaspoort voor maximaal tien activiteiten worden ingeschreven. Inschrijven voor een activiteit is alleen mogelijk bij de juiste leeftijdscategorie en vanaf twee weken voor aanvang van de betreffende activiteit.  

Bonus 

Grote activiteiten hebben een apart inschrijvingsblok. Deze activiteiten zijn een bonus en tellen niet bij het maximaal aantal activiteiten per Zomerpaspoort. Voor deze grote activiteiten kan direct op zaterdag 2 juli worden ingeschreven.  

Last minutes 

Geen Zomerpaspoort kunnen bemachtigen? Iedere maandag gaan er last-minute activiteiten online. Deze activiteiten komen niet bij het maximum van tien activiteiten en inschrijven hiervoor kan ook zonder Zomerpaspoort. Inschrijven voor de activiteit is wel verplicht; de bevestiging is het toegangsbewijs. 

 

Informatie zomerpaspoort

Activiteiten 4 t/m 12 jaar

Activiteiten 12 t/m 18 jaar